+
Jongerenzorgverzekering.nl logo
Home icon Jongerenzorgverzekering.nl logo

Disclaimer

Deze disclaimer is voor de website www.jongerenzorgverzekering.nl. Door het gebruik van de website accepteer je deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Op de website jongerenzorgverzekering.nl staan links die naar websites van derde partijen gaan. Wij doen er alles aan om zo goed mogelijk overleg en overeenstemming te hebben met deze derde partijen. Ondanks dit is het mogelijk dat er eventuele onjuistheden op de websites staan van deze derde partijen of op jongerenzorgverzekering.nl. Hiervoor kan jongerenzorgverzekering.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Ook kan jongerenzorgverzekering.nl niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele consequenties van deze onjuistheden.
Wanneer je zaken tegengekomen bent op jongerenzorgverzekering.nl die niet kloppen, dan stellen wij het op prijs dit je dit aan ons doorgeeft via ons contactformulier die te vinden is op onze website.

Auteursrechten

Op de website jongerenzorgverzekering.nl zijn alle rechten voorbehouden. Dit geldt voor alle afbeeldingen, webpagina’s en teksten van de website. Alle auteursrechten hiervan liggen bij jongerenzorgverzekering.nl.

Het is dus niet toegestaan om dingen op welke mogelijke manier dan ook over te nemen van de website jongerenzorgverzekering.nl. Dit geldt niet wanneer er nadrukkelijk schriftelijk en persoonlijk toestemming gegeven is om dit te mogen gebruiken of wanneer er duidelijk bij een onderdeel aangegeven staat dat deze auteursrechten niet gelden.

Wijzigingen

jongerenzorgverzekering.nl mag wijzigingen aanbrengen of onderdelen verwijderen op de gehele website zonder dit van te voren te melden.

Contactgegevens

Je kan ons bereiken via Telefoon en E-mail.

Wij proberen altijd binnen 24 uur je vraag te beantwoorden.