+
Jongerenzorgverzekering.nl logo
Home icon Jongerenzorgverzekering.nl logo

Jaaah

Jaaah is een nieuwe verzekeraar en onderdeel van ONVZ. Het label richt zich op jongeren en heeft als doel om verzekeren weer overzichtelijk te maken. Om deze reden hebben ze één basisverzekering en drie aanvullende pakketten.

Zorgverzekering Jaaah premie overzicht

Jaaah zorgpremie overzicht
Jaar Naturapolis
2023 € 130,90
2022 € 119,75
2021 € 111,70

Aanvullende pakketten

Jaaah heeft drie verschillende aanvullende verzekeringen. Er is één aanvullend pakket voor fysiotherapie, één aanvullend pakket voor de tandarts en een tandongevallenverzekering. De tandongevallenverzekering krijg je cadeau wanneer je een verzekering afsluit bij Jaaah.

Tandartsverzekering

Wanneer je op zoek bent naar een tandartsverzekering, Ben je bij Jaaah aan het juiste adres. Ze hebben één tandartsverzekering, waarmee je tot €250,- op jaarbasis bent verzekerd. Met de tandongevallenverzekering ben je tot €10.000,- verzekerd per kalenderjaar. Deze tandongevallenverzekering is gratis bij Jaaah.

Speciaal voor jongeren

Wil je korting op je zorgverzekering, dan kun je bij Jaaah in één keer je jaarpremie betalen. Wanneer je dit doet ontvang je een korting van 2 procent.

Extra services

Het doel van Jaaah is verzekeren overzichtelijk maken en een lage premie. Om de prijs laag te kunnen houden, biedt Jaaah weinig extra services. Via de app kun je declaraties indienen en via de chat, whatsapp of social media kun je vragen stellen.

Contactinformatie

Contactgegevens
Telefoonnummer 030 639 63 90
Whatsapp 06 82 76 81 83
Facebook https://www.facebook.com/jaaahzorgverzekering
Instagram https://www.instagram.com/jaaahzorgverzekering/

Alle jongeren zorgverzekeringen vergelijken

Check hier de goedkoopste en beste zorgverzekering