+
Jongerenzorgverzekering.nl logo
Home icon Jongerenzorgverzekering.nl logo

Over ons

Over ons

jongerenzorgverzekering.nl biedt onafhankelijke informatie voor jongeren die voor het eerst een zorgverzekering moeten afsluiten. Het afsluiten van een zorgverzekering is in Nederland vanaf 18 jaar verplicht. Echter uit onderzoek is gebleken dat jongeren als ze 18 jaar worden weinig kennis hebben over het Nederlandse zorgverzekeringstelsel.

Jongerenzorgverzekering.nl

Om jongeren toch een geïnformeerde keuze te laten maken is jongerenzorgverzekering.nl opgericht. Op basis van de geboden informatie kunnen verzekeringen vergeleken worden en kan er zo een weldoordachte keuze gemaakt worden. Dit geeft jongeren de mogelijkheid om een zo goedkoop mogelijke en goed passende zorgverzekering af te sluiten. Alle informatie op deze website is ook zo goed mogelijk toegespitst op jongeren en hun levenssituatie.

Onafhankelijk

De website jongerenzorgverzekering.nl is onafhankelijk en de initiatiefnemers zijn dan ook niet gelieerd aan een (zorg)verzekeraar of onderwijsinstelling. Eventuele advertentie inkomsten worden geïnvesteerd in het verbeteren van de website. Alle informatie op deze website is met zorg door het team samengesteld en mag dan ook niet zonder toestemming gekopieerd worden (kijk voor meer informatie hiervoor in de privacyvoorwaarden en de disclaimer op deze website).

Mochten er onduidelijkheden bestaan na het bestuderen van deze website of is jouw ervaring met een zorgverzekeraar anders dan op deze website staat beschreven, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij hechten veel waarde aan deze input.

Contactgegevens

Je kan ons bereiken via E-mail.

Wij proberen altijd binnen 24 uur je vraag te beantwoorden.